User Avatar Image

Bone problems too

posted by Spellbreaker on - last edited - Viewed by 242 users

Hi there! I just installed the Bone Games, none of them works too ( I also had a problem with S&M ep 4 ). Here the error messages I get :

AppName: bone1.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: t3.mll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 003a702c

AppName: bone2.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: t3.mll
ModVer: 0.0.0.0 Offset: 003a702c


Sincerly,

Nico.

4 Comments - Linear Discussion: Classic Style
  • When are you getting these errors?

    Can you tell us your specs again? I know you posted them in the other thread, but it'd be good to have them here. Thanks.

  • Specs are:

    AMD Sempron 2800+
    1 GB RAM
    NVidia GeFroce 6800GS ( different drivers tested, including the beta 93.81 )
    MSI K8N Neo3 board with a NForce 4 Chipset
    SATA Harddisk
    Windows XP Professional Sp2 ( All patches that were available are installed )


    the error happens immediatly after pressing the launch game button.

    bye

  • I have the same problem after running the intro (is there a way to skip it?)

    After intro that happens:
    AppName: bone1.exe AppVer: 0.0.0.0 ModName: bone1.exe
    ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0012e23e

    My spcs are:

    Athlon XP4000+
    2GB RAM
    Ati Radeon X1900GT 256 MB
    Windows XP Professional Sp2 ( All patches that were available are installed )
    Gigabyte Mainboard GA-K8NF9 Ultra (Rev 1.x)
    NVIDIA nForce4 Ultra
    Super I/O: ITE IT8712 chip
    Integrated peripherals
    T.I. IEEE1394b controller
    CICADA8201 Gigabit LAN PHY chip
    Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec
    newest BIOS

  • Hi guys,

    No answer on this yet, but I'll try to get someone to look into it.

    On the plus side, we have hired a dedicated tech support person who will be starting next week -- which means we will hopefully be able to look at this sort of thing more quickly in the future. :D

Add Comment