User Avatar Image

Hector Episode 1 doesn't run on Macbook Pro

posted by humphreysjim on - last edited - Viewed by 197 users

Hi,

Anyone else had this problem? On a macbook pro, I launch the game and it crashes instantly.

I have had no problem with other telltale games on this machine.

Any ideas? Fixes?

Thanks,
Jim

5 Comments - Linear Discussion: Classic Style
  • Hi Jim,

    Have you check for updates? Are you running any other programs? Do you know what video card you have?

  • Hi, I only downloaded the game yesterday so there won't be any updates for that. I have download and installed all the updates for my MacBook.

    I have an NVIDID GeForce 9400M graphics card.

    Still cannot get the game to work. Nothing is running at the same time, as far as I can tell.

  • @humphreysjim said: Hi, I only downloaded the game yesterday so there won't be any updates for that. I have download and installed all the updates for my MacBook.

    I have an NVIDID GeForce 9400M graphics card.

    Still cannot get the game to work. Nothing is running at the same time, as far as I can tell.

    Is there anything else open in the dock at all? You'll need to right click on the icons and fully close them. And by updates I meant Apple updates.

  • Done all Apple updates.

    If it's any help these are the error details I got:

    Process: Hector101 [284]
    Path: /Applications/Hector101.app/Contents/MacOS/Hector101
    Identifier: com.telltalegames.Hector101
    Version: ??? (1.0)
    Code Type: X86 (Native)
    Parent Process: launchd [126]

    Interval Since Last Report: 509 sec
    Crashes Since Last Report: 2
    Per-App Interval Since Last Report: 23 sec
    Per-App Crashes Since Last Report: 2

    Date/Time: 2011-09-29 16:38:38.013 -0400
    OS Version: Mac OS X 10.5.8 (9L31a)
    Report Version: 6
    Anonymous UUID: 98BDF740-AEB6-476D-B614-B12703A1836E

    Exception Type: EXC_BREAKPOINT (SIGTRAP)
    Exception Codes: 0x0000000000000002, 0x0000000000000000
    Crashed Thread: 0

    Dyld Error Message:
    Symbol not found: __ZSt16__ostream_insertIcSt11char_traitsIcEERSt13basic_ostreamIT_T0_ES6_PKS3_i
    Referenced from: /Applications/Hector101.app/Contents/MacOS/Hector101
    Expected in: /usr/lib/libstdc++.6.dylib

    Nothing else was running.

  • FYI, it is the exact same issue as described by another user here:

    http://www.telltalegames.com/forums/showthread.php?t=24563

    So, according to that, I have to update to mac version 10.6 because 10.5.8 is not supported, and it costs 30 bucks?? :/

Add Comment